Calitate europeana

Prodis Est s-a angajat la imbunatatirea continua a calitatii, asumarea raspunderii depline pentru toate aspectele legate de calitate ale serviciilor pe care le oferim.

Calitatea are o importanta fundamentala in toate deciziile si actiunile noastre.

Sistemul de Management al calitatii din Prodis, formuleaza cateva dintre obiectivele de calitate ce sunt monitorizate in mod constant prin:

Prodis EST , specialist si lider de piata in prelucrarea metalelor, vine cu o noua provocare si o oferta vasta pentru partenerii sai in confectiilor metalice.

Eficienta maxima a confectiilor cat si a constructiilor bazate pe structuri metalice permite economia maxima de material si forta de munca usurand munca cat si eficientizarea timpului necesar asamblarii constructiilor metalice. Datorita avantajelor pe care le prezinta, elementele metalice se pot utiliza la realizarea celor mai variate structuri metalice.

RODIS EST detine trei certificate de calitate: ISO 9001:2000 privind calitatea managementului eliberat de Lloyd’s Register Quality Assurance, ISO 3834-2 si EN 15085-2 privind calitatea sudurii eliberat de SLV Duisburg, Germania, atestate ce ne ridica in topul celor mai performanti producatori la nivel international: