Tancuri si Rezervoare

Tancurile si Rezervoarele cilindrice sau papralelipipedice confectionate de compania noastra pot avea ca destinatie depozitarea de carburanti sa echiparea diferitelor instalatii de apa potabila sau menajera.

Dimensiunile gabaritice, capacitatile de volum si conexiunile necesare racordarii rezervoarelor sunt realizate in baza specificatiilor prevazute in proiectul de executie existent al clientului beneficiar, respectand aceste cerinte de ordin tehnic si functional.

Compania noastra dispune de executarea rezervoarelor cu capace ambutisate si a oricarui tip de suporti metalici pentru acestea.

Raportul pret calitate pe care il oferim este unul competitiv pe piata de desfacere putand spune ca suntem un potential viitor partener de incredere pentru dumneavoastra.

In domeniul alimentar s-a produs primul lot de patru cisterne din INOX alimentar pentru lapte. Industria alimentara foloseste intensiv echipamente din otel inoxidabil si Prodis Est are nu numai experienta necesara fabricarii dar si un stoc considerabil (aprox 100 MT) de tabla otel INOX. in general rezervoarele confectionate de compania noastra pot avea ca destinatie depozitarea de carburanti sa echiparea diferitelor instalatii de apa potabila sau menajera.

Caracteristici

Tancuri Rezervoare Rezervoare pentru locomotive
depozitare apa menajera sau alte lichide combustibil combustibil
Otel sau INOX Otel sau INOX Otel sau INOX

Garantam in permanenta oferirea de produse moderne si noi, cu o varietate mare a functionalitatii si designului.

Produsele noastre pot fi realizate pe structuri demontabile sau nedemontabile, in functie de necesitatile dumneavoastra.

Instalatii

Prodis executa diverse instalatii complexe din industria de petrol si gaze/ chimica/ alimentara etc., dupa specificatiile si designul clientului.

Alaturat este o instalatie de evacuare noxe. La acest tip de instalatii se poate efectua:

  • test de presiune
  • diverse teste la sudura
  • teste la vopsea

Aceste teste se efectueaza de catre personalul nostru. Daca se doreste efectuarea lor de un organism acreditat va rugam sa ne notificati inainte de inceperea lucrarilor la faza de ofertare.

Continue Reading »


/p>