Parti componente

Confectionarea diferitelor elemente de fitinguri din otel si inox de diferite grosimi cum ar fi: reductii concentrice si excentrice, capace ambutisate de diferite diametre si grosimi, coturi din otel pentru sudura cap la cap in sistemul de conducte carora le sunt destinate coturile respective, piese de transformare de la un tip de sectiune geometrica la un alt tip de sectiune, flanse si garnituri (standard sau speciale) din otel sau inox de diferite grosimi.

In cea mai mare parte se foloseste tabla cu grosimea de 3 si 4mm la fabricarea acestor repere dar nu sunt excluse si alte grosimi cu conditia ca ele sa se inscrie in parametri de lucru ai masinilor.

Piesele se fabrica standard sau in conformitatea unor cerinte speciale ale clientilor.

Cateva repere la flanse plate

Flange DIN86044 Flange DIN2573 PN6 Flange DIN2576 PN10 Flange ANSI 150lbs Flange JIS5K Flange BS 10
De la DN40mm pana la DN2200mm De la DN40mm pana la DN1000mm De la DN40mm pana la DN1000mm De la DN50mm pana la DN700mm De la DN50mm pana la DN600mm De la DN50mm pana la DN600mm
- - - - - -

Ocazional mai vindem din stoc diverse sortimente de tabla la foaie si de asemenea vata minerala bazaltica vrac la saci de 16kg.

Proprietatile fizico-chimice acopera o gama vasta de izolatii termice si fonice in intervalul de temperatura 50-700 grade Celsius si pastreaza capacitatea de termoizolare la valori optime pana la 700 grade Celsius Se poate utiliza ca materie prima pentru fabricarea saltelelor si a placilor, izolarea termica si fonica a diverselor instalatii.

Produse ambutisate

Produsele ambutisate sunt realizate cu ajutorul presei hidraulice de 100Tf. In aceasta categorie includem :

- capace ambutisate, gulere, inele de ghidare realizate din otel si inox cu grosimi variabile si diametre de pana la 500 mm,

- gulere pt sudura cu dimensiuni de pana la diametrul de 500mm,

- inele de ghidare,

- alte repere care se preteaza procedeului, realizate in baza desenului de executie.

Continue Reading »


/p>