Structuri metalice usoare

Categoria structurilor metalice este foarte vasta prcum si experienta Prodis in acest domeniu.

Aceasta gama de produse pe care le ofera compania noastra, poate fi sub forma de subansamble demontabile, nedemontabile sau modulare.

Suntem in masura sa confectionam, avand la baza o experienta indelungata in domeniul confectiilor si structurilor metalice, structuri ce indeplinesc exact cerintele tehnologice, dimensionale si functional ale proiectelor dumneavoastra.

Noi va punem la dispozitie , prin biroul propriu de drafting, solutii si modificari propuse la proiectele de executie ale clientului in timp real al executarii lucrarilor, astfel incat termenul dvoastra de finalizare sa nu suporte amanare.

Datorita capacitatii proprii de a confectiona diferite tipuri de repere si profile cu sectiuni variabile pe utilaje si echipamente din dotare, compania va asigura costuri si pierderi minime in realizarea proiectelor dumneavoastra.

Instalatii

Prodis executa diverse instalatii complexe din industria de petrol si gaze/ chimica/ alimentara etc., dupa specificatiile si designul clientului.

Alaturat este o instalatie de evacuare noxe. La acest tip de instalatii se poate efectua:

  • test de presiune
  • diverse teste la sudura
  • teste la vopsea

Aceste teste se efectueaza de catre personalul nostru. Daca se doreste efectuarea lor de un organism acreditat va rugam sa ne notificati inainte de inceperea lucrarilor la faza de ofertare.

Continue Reading »


/p>