Constanta port la Marea Neagra

         Portul Constanta este situat pe coasta vestica

a Marii Negre acoperind o suprafata totala de 3.926 ha.

Constanta este al 3 lea port ca suprafata din Europa cu

o capacitate de operare anuala de aproximativ 120 milioane tone

fiind deservit de 156 de dane.

Portul Constanta permite accesul maritim si fluvial. Conexiunea

fluviala se face prin canalul Dunare - Marea Neagra ecluza port

Agigea.

Dotare Prodis Est

Dotarea cu utilaje si unelte s-a modificat permanent de la inceputurile firmei si este in continua modernizare pentru a face fata provocarilor noilor tehnologii si produse cerute pe piata. Mai jos sunt prezentate succint unele dintre ele.

ESAB automat decupare tabla cu plasma, echipat cu sursa Hypertherm high definition pentru grosimi de pana la 25mm.

Amada abcant programabil cu masa de 3500 mm, care ne permite efectuarea unei game variate de proiecte care necesita indoire.

Programabilitatea permite acestui utilaj sa fie folosit indeosebi la comenzile care se repeta.

In productia de niple, capace si alte produse care necesita presare folosim o presa de 150TF. Aceasta presa a fost preluata, reconditionata, perfectionata si adaptata corespunzator de Prodis Est in cadrul derularii programului initiat de compania noastra pentru protejarea mediului inconjurator.

Trebuie mentionat aici ca piesele executate cu acest utilaj nu sufera tratamente termice inaintea operatiei de presare. Deformarea este executata la rece.

Un alt utilaj care ne permite marirea productivitatii dar si imbunatatirea calitatii sudurilor este masina de sudat automata pentru imbinari prin sudare longitudinala. Aceasta masina este utila in productia de tancuri si rezervoare dar si tevilor sudate de diametre peste 300mm.

Trebuie mentionat ca pentru ridicarea nivelului de calitate in cazul finisarii suprafetelor am adaugat in dotare si un cuptor pentru uscarea in anumiti parametri de temperatura/ umiditate/... dupa vopsire. In ultimii ani tot in ideea de a proteja mediul inconjurator, am promovat din ce in ce mai mult acoperirea suprafetelor cu vopseluri pe baza de apa.

Stiri

  • Indonectetus facilis leo.

    Nullamlacus dui ipsum cons eque loborttis non euis que morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque.

  • Indonectetus facilis leo.

    Nullamlacus dui ipsum cons eque loborttis non euis que morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque.


/p>