Over 3700 sq m of warehouse

         Facilitatile Prodis Est in

Romania sunt constituite din

doua hale in suprafata totala

de 3700 metri patrati si birouri

la etajul 2 al corpului

din imagine.

10 years of experience in Romania

Se implinesc 10 ani de la inceputul activitatii Prodis Est in Romania.

O perioada de transformari, adaptari si perfectionari pe care am traversat-o cu succes in pofida crizei care a afectat intreaga industrie. Paleta de clienti s-a modificat pe plan intern dar si international. De asemenea s-a modificat si gama de produse pe care o oferim urmarind trendul industriei, insa cel mai mult s-a ridicat calitatea care a fost un puternic factor ce ne-a mentinut si dezvoltat. Bineinteles a fost nevoie de un insemnat si controversat efort financiar care in final ne-a adus doar satisfactii mai ales din partea clientilor externi.

Un alt factor care a trebuit sa sufere schimbari majore in acesti 10 ani de activitate a fost dotarea firmei. Putem spune ca din gama de utilaje cu care am pornit nu a mai ramas decat un singur utilaj, un valt pe care il folosim printre altele si in prezent.

Nu intr-o proportie asa mare s-a modificat colectivul de angajati. Un numar insemnat din cei cu care Prodis a plecat la drum se regasesc si in prezent, dovada bunei colaborari la toate nivelurile.

Rezumand acesti 10 ani succint putem spune ca au fost 10 ani buni si necesari.

Stiri

  • Indonectetus facilis leo.

    Nullamlacus dui ipsum cons eque loborttis non euis que morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque.

  • Indonectetus facilis leo.

    Nullamlacus dui ipsum cons eque loborttis non euis que morbi penas dapibulum orna. Urnaultrices quis curabitur phasellentesque.


/p>